Kunststof dakkapel IJsselstein

In het IJsselstein hebben we onlangs een prachtige kunststof dakkapel gemonteerd die direct de aandacht trekt. Deze dakkapel, met zijn elegante antraciet grijze buitenkant en strakke witte kunststof kozijnen, voegt niet alleen stijl toe aan de woning, maar biedt ook tal van praktische voordelen.

De dakkapel is ontworpen met het oog op comfort en functionaliteit. Het beschikt over twee vaste ramen met ventilatie roosters, waardoor frisse lucht de ruimte binnen kan stromen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over ongewenste bezoekers. Daarnaast zijn er twee draai- en kiepramen geïnstalleerd, waardoor u de flexibiliteit heeft om de hoeveelheid licht en ventilatie naar wens aan te passen.

Wat betreft energie-efficiëntie en comfort in alle seizoenen, is de dakkapel uitgerust met HR++ glas, wat zorgt voor uitstekende isolatie en geluidswering. Het dak zelf heeft een indrukwekkende isolatiewaarde van 6,0 RC, terwijl de wangen een isolatiewaarde van 4,5 RC hebben. Dit betekent dat uw nieuwe dakkapel u het hele jaar door een aangename leefomgeving biedt en energiebesparing oplevert.

Een ander opvallend kenmerk van dit project is de snelle installatie. Ons team heeft deze prefab dakkapel in slechts één dag geplaatst, zodat u snel van de voordelen kunt genieten.

Kortom, met deze kunststof dakkapel in IJsselstein hebben we niet alleen de esthetische waarde van de woning verhoogd, maar ook het comfort en de efficiëntie aanzienlijk verbeterd. Het is een investering die zichzelf in vele opzichten zal terugbetalen.

Advies nodig?

Vraag het onze adviseur

Advies aan huis Service verzoek

Bel: 0341 – 45 14 41
Ma – Vrij 09:00 – 17:00 uur
Stuur een email naar
info@dooijewaarddakkapellen.nl

Klantbeoordeling


8,7

bekijk alle reviews

Contact


Dooijewaard Dakkapellen - Nokverhogingen

Edisonweg 11
8071 RC Nunspeet
Gelderland

telefoon 0341 - 45 14 41
e-mail info@dooijewaarddakkapellen.nl

Levering door heel Nederland


Wij leveren en plaatsen nokverhogingen, dakkapellen, dakramen en rolluiken door heel Nederland!