Nokverhoging en dakkapel Den Haag

In Den Haag hebben wij met vakmanschap en precisie een verfraaiende renovatie uitgevoerd. Dit omvatte de realisatie van een enkele nokverhoging en de montage van een dakkapel. De gekozen kleurstelling van wit met bijpassende witte kozijnen geeft het geheel een tijdloze uitstraling.

De afwerking is tot in de details verzorgd, waarbij gebruik is gemaakt van hoogwaardige materialen. De zinken kraal voegt niet alleen een esthetisch element toe, maar draagt ook bij aan duurzaamheid en weerbestendigheid. De dakkapel is voorzien van HR++ glas, wat niet alleen zorgt voor een optimale lichtinval, maar ook bijdraagt aan een energiezuinige en goed geïsoleerde ruimte.

De dakisolatie met een RC-waarde van 6,0 en wangen met een RC-waarde van 4,5 bieden een aanzienlijke verbetering van de thermische prestaties van het pand, waardoor het comfortabeler en energie-effici├źnter wordt.

Dit project is niet alleen een visuele transformatie van de woning, maar ook een investering in duurzaamheid en comfort voor de toekomst.

Advies nodig?

Vraag het onze adviseur

Advies aan huis Service verzoek

Bel: 0341 – 45 14 41
Ma – Vrij 09:00 – 17:00 uur
Stuur een email naar
info@dooijewaarddakkapellen.nl

Klantbeoordeling


8,7

bekijk alle reviews

Contact


Dooijewaard Dakkapellen - Nokverhogingen

Edisonweg 11
8071 RC Nunspeet
Gelderland

telefoon 0341 - 45 14 41
e-mail info@dooijewaarddakkapellen.nl

Levering door heel Nederland


Wij leveren en plaatsen nokverhogingen, dakkapellen, dakramen en rolluiken door heel Nederland!