Nokverhoging Dieren

In Dieren hebben wij met vakmanschap en precisie een indrukwekkende nokverhoging gemonteerd. Deze verrijking van de woning is uitgevoerd in een stijlvolle Antraciet grijze kleur, gecombineerd met witte kozijnen voor een tijdloze uitstraling. De toevoeging van ventilatieroosters zorgt niet alleen voor een aangenaam binnenklimaat, maar draagt ook bij aan een gezonde leefomgeving.

Het gebruik van hoogwaardig HR++ glas garandeert optimale isolatie en draagt bij aan energie-efficiëntie. Het dak is voorzien van isolatiemateriaal met een indrukwekkende RC-waarde van 6,0, waardoor warmteverlies tot een minimum wordt beperkt. De wangen van de nokverhoging zijn eveneens geïsoleerd met een RC-waarde van 4,5, wat bijdraagt aan een comfortabel en energiezuinig leefklimaat.

Dit project staat niet alleen voor esthetiek en vakmanschap, maar ook voor duurzaamheid en comfort. De woning is nu niet alleen visueel verrijkt, maar biedt ook een verhoogd niveau van isolatie en ventilatie, waardoor de bewoners kunnen genieten van een aangename en energiezuinige leefomgeving.

Advies nodig?

Vraag het onze adviseur

Advies aan huis Service verzoek

Bel: 0341 – 45 14 41
Ma – Vrij 09:00 – 17:00 uur
Stuur een email naar
info@dooijewaarddakkapellen.nl

Klantbeoordeling


8,7

bekijk alle reviews

Contact


Dooijewaard Dakkapellen - Nokverhogingen

Edisonweg 11
8071 RC Nunspeet
Gelderland

telefoon 0341 - 45 14 41
e-mail info@dooijewaarddakkapellen.nl

Levering door heel Nederland


Wij leveren en plaatsen nokverhogingen, dakkapellen, dakramen en rolluiken door heel Nederland!