Nokverhoging Amsterdam

In Amsterdam hebben we een indrukwekkende dubbele nokverhoging montage voltooid, die een opvallend en eigentijds uiterlijk aan de woning heeft toegevoegd. De gebruikte materialen zijn antraciet grijs met wit, waarbij kunststof kozijnen zijn gemonteerd om duurzaamheid en esthetiek te combineren.

Hoogtepunten van het project:

Variatie in raamsoorten: Onze nokverhoging is uitgerust met zowel vaste ramen als draai-kiep ramen. Dit biedt bewoners de flexibiliteit om de ruimte te ventileren en te verlichten volgens hun behoeften, terwijl het de esthetische waarde verhoogt.

Energie-efficiëntie: Voor maximale energiebesparing hebben we gekozen voor HR++ glas in alle ramen. Dit zorgt voor een uitstekende isolatie en helpt bij het handhaven van een comfortabele binnentemperatuur gedurende het hele jaar.

Isolatie van dak en wangen: Het dak van de nokverhoging is geïsoleerd met een indrukwekkende RC-waarde van 6,0. Dit zorgt ervoor dat warmteverlies tot een minimum wordt beperkt en helpt bij het verminderen van energiekosten. Bovendien hebben we de wangen van de nokverhoging geïsoleerd met een RC-waarde van 4,5, wat bijdraagt aan de algehele energie-efficiëntie van het project.

Snelheid en efficiëntie: Onze prefab aanpak heeft ons in staat gesteld om de nokverhoging in slechts één dag te plaatsen, wat minimale overlast voor de bewoners garandeert en de algehele projectduur verkort.

Dit project illustreert ons vermogen om hoogwaardige renovaties uit te voeren die zowel esthetisch aantrekkelijk als energiezuinig zijn. We zijn er trots op dat we hebben bijgedragen aan de verbetering van deze woning in Amsterdam.

Advies nodig?

Vraag het onze adviseur

Advies aan huis Service verzoek

Bel: 0341 – 45 14 41
Ma – Vrij 09:00 – 17:00 uur
Stuur een email naar
info@dooijewaarddakkapellen.nl

Klantbeoordeling


8,7

bekijk alle reviews

Contact


Dooijewaard Dakkapellen - Nokverhogingen

Edisonweg 11
8071 RC Nunspeet
Gelderland

telefoon 0341 - 45 14 41
e-mail info@dooijewaarddakkapellen.nl

Levering door heel Nederland


Wij leveren en plaatsen nokverhogingen, dakkapellen, dakramen en rolluiken door heel Nederland!