Nokverhoging Amstelveen

In Amstelveen hebben we met zorg en vakmanschap een indrukwekkende nokverhoging gemonteerd. De keuze voor de kleur Antraciet grijs geeft niet alleen een eigentijdse uitstraling, maar past ook perfect bij de omgeving. Voor de gevelbekleding hebben we gebruikgemaakt van hoogwaardige Keralit front- en rabatdelen, die niet alleen duurzaam zijn maar ook een stijlvolle afwerking bieden.

Om een gezond binnenklimaat te waarborgen, zijn ventilatieroosters geïntegreerd, waardoor frisse lucht vrijelijk kan circuleren. De ramen zijn voorzien van HR++ glas, wat niet alleen zorgt voor uitstekende isolatie maar ook bijdraagt aan energie-efficiëntie.

Wat betreft de isolatie hebben we het dak voorzien van een isolatiewaarde van 6,0 RC, waarmee een comfortabele en energiezuinige leefomgeving wordt gerealiseerd. De wangen van de nokverhoging zijn geïsoleerd met een isolatiewaarde van 4,5 RC, waardoor het hele project voldoet aan hoge isolatiestandaarden.

Dit project belichaamt niet alleen vakmanschap en esthetiek, maar ook de inzet voor duurzaamheid en comfort. De nokverhoging is niet alleen een verrijking voor het pand, maar draagt ook bij aan een verhoogde levenskwaliteit voor de bewoners.

Advies nodig?

Vraag het onze adviseur

Advies aan huis Service verzoek

Bel: 0341 – 45 14 41
Ma – Vrij 09:00 – 17:00 uur
Stuur een email naar
info@dooijewaarddakkapellen.nl

Klantbeoordeling


8,7

bekijk alle reviews

Contact


Dooijewaard Dakkapellen - Nokverhogingen

Edisonweg 11
8071 RC Nunspeet
Gelderland

telefoon 0341 - 45 14 41
e-mail info@dooijewaarddakkapellen.nl

Levering door heel Nederland


Wij leveren en plaatsen nokverhogingen, dakkapellen, dakramen en rolluiken door heel Nederland!