Kunststof hoekdakkapel Diemen

In Diemen hebben we onlangs een indrukwekkende hoekdakkapel gemonteerd. Deze prachtige dakkapel is uitgevoerd in een stijlvolle antraciet grijze kleur en voorzien van hoogwaardige kunststof kozijnen en Keralit rabatdelen. Het project omvatte verschillende hoogwaardige elementen die het comfort en de energie-efficiëntie van de woning aanzienlijk hebben verbeterd. Hieronder volgen de details van deze geslaagde zolder uitbreiding.

Vaste Ramen en Draai-Kiep Ramen

Deze hoekdakkapel is voorzien van zowel vaste ramen als draai-kiep ramen. Dit biedt de bewoners de flexibiliteit om zowel te genieten van natuurlijk licht als van frisse lucht, afhankelijk van hun behoeften en weersomstandigheden.

Rolluiken

Voor extra privacy en zonwering zijn er rolluiken geïnstalleerd op de dakkapel. Deze rolluiken bieden niet alleen bescherming tegen fel zonlicht, maar ook extra veiligheid en isolatie.

Roosters

Om een goede luchtcirculatie te garanderen en tegelijkertijd insecten buiten te houden, zijn er roosters geïntegreerd in de dakkapel.

Glas

Voor optimale isolatie en energiebesparing hebben we HR++ glas gebruikt in de ramen van de dakkapel. Dit hoogwaardige glas minimaliseert warmteverlies en zorgt voor een aangename binnentemperatuur gedurende alle seizoenen.

Isolatie

Om de energie-efficiëntie van de woning te verhogen, hebben we de dakkapel voorzien van dakisolatie met een RC-waarde van 6,0 en wangen met een RC-waarde van 4,5. Dit draagt bij aan een comfortabele en goed geïsoleerde leefomgeving.

Efficiënte Montage

Een opvallend kenmerk van dit project is de efficiënte installatie. Ondanks de vele hoogwaardige elementen die zijn geïntegreerd, is de hoekdakkapel in slechts één dag geplaatst. Dit toont niet alleen de expertise van ons team, maar minimaliseert ook de overlast voor de bewoners.

Kortom, deze hoekdakkapel in Diemen is een toonbeeld van vakmanschap, comfort en energie-efficiëntie. De antraciet grijze afwerking, kunststof kozijnen, Keralit rabatdelen en hoogwaardige elementen maken het een waardevolle toevoeging aan de woning. Met dit project hebben we niet alleen de woonruimte vergroot, maar ook het wooncomfort verhoogd.

Advies nodig?

Vraag het onze adviseur

Advies aan huis Service verzoek

Bel: 0341 – 45 14 41
Ma – Vrij 09:00 – 17:00 uur
Stuur een email naar
info@dooijewaarddakkapellen.nl

Klantbeoordeling


8,7

bekijk alle reviews

Contact


Dooijewaard Dakkapellen - Nokverhogingen

Edisonweg 11
8071 RC Nunspeet
Gelderland

telefoon 0341 - 45 14 41
e-mail info@dooijewaarddakkapellen.nl

Levering door heel Nederland


Wij leveren en plaatsen nokverhogingen, dakkapellen, dakramen en rolluiken door heel Nederland!