Kunststof dakkapel Zetten

In Zetten hebben we onlangs een indrukwekkende dakkapel gemonteerd. Deze dakkapel, uitgevoerd in een stijlvolle staalblauwe kleur met witte accenten, is voorzien van hoogwaardige kunststof kozijnen. Het project omvatte de installatie van vaste ramen en draai-kiep ramen, met elegante roeden-roosters die het geheel een klassieke uitstraling geven.

Om te zorgen voor een optimale energie-efficiëntie en comfort in de woning, hebben we gekozen voor HR++ glas. Dit glas typeert zich door zijn uitstekende isolerende eigenschappen, wat resulteert in een aanzienlijke vermindering van warmteverlies.

Het dak van de dakkapel is voorzien van isolatie met een indrukwekkende R-waarde van 6,0, terwijl de wangen een isolatiewaarde hebben van 4,5. Deze hoogwaardige isolatie zorgt voor een aangename temperatuur in de dakkapel gedurende alle seizoenen en draagt bij aan energiebesparing.

Wat dit project extra bijzonder maakt, is dat de gehele dakkapel in slechts één dag geplaatst en voltooid is. Dit snelle proces is het resultaat van onze efficiënte werkwijze en toewijding aan klanttevredenheid. Het eindresultaat is een prachtige, functionele dakkapel die niet alleen de esthetiek van de woning verbetert, maar ook het wooncomfort aanzienlijk verhoogt.

Advies nodig?

Vraag het onze adviseur

Advies aan huis Service verzoek

Bel: 0341 – 45 14 41
Ma – Vrij 09:00 – 17:00 uur
Stuur een email naar
info@dooijewaarddakkapellen.nl

Klantbeoordeling


8,7

bekijk alle reviews

Contact


Dooijewaard Dakkapellen - Nokverhogingen

Edisonweg 11
8071 RC Nunspeet
Gelderland

telefoon 0341 - 45 14 41
e-mail info@dooijewaarddakkapellen.nl

Levering door heel Nederland


Wij leveren en plaatsen nokverhogingen, dakkapellen, dakramen en rolluiken door heel Nederland!