Kunststof dakkapel Uddel

Ons team heeft nauw samengewerkt met de klant om hun visie van meer ruimte en licht in hun huis te realiseren. Na een grondige analyse van hun behoeften en de mogelijkheden van de woning, hebben we besloten tot de plaatsing van een hoogwaardige kunststof dakkapel.

De keuze voor een grijze kleur met bijpassende grijze kozijnen biedt niet alleen een moderne uitstraling, maar past ook perfect bij de bestaande architectuur van de woning in Uddel. Door gebruik te maken van duurzame materialen zoals Keralit en hoogwaardig HR++ glas, hebben we niet alleen de levensduur van de dakkapel verlengd, maar ook de energie-efficiƫntie van de woning verbeterd.

Het toevoegen van roeden en rolluiken heeft niet alleen bijgedragen aan de esthetiek van de dakkapel, maar biedt ook extra functionaliteit en privacy aan de bewoners. Bovendien hebben we ervoor gezorgd dat de isolatie van zowel het dak (RC 6,0) als de wangen (R 4,5) voldoen aan de hoogste normen, waardoor het comfort in huis wordt gemaximaliseerd en energieverlies wordt geminimaliseerd.

Dit project illustreert onze toewijding aan vakmanschap, kwaliteit en klanttevredenheid. Door onze expertise te combineren met hoogwaardige materialen en aandacht voor detail, hebben we een transformatie gerealiseerd die niet alleen de leefruimte van onze klant vergroot, maar ook hun woonervaring verbetert.

Neem vandaag nog contact met ons op voor uw eigen dakkapelproject en ontdek hoe we uw huis kunnen transformeren met meer ruimte, licht en comfort.

Advies nodig?

Vraag het onze adviseur

Advies aan huis Service verzoek

Bel: 0341 – 45 14 41
Ma – Vrij 09:00 – 17:00 uur
Stuur een email naar
info@dooijewaarddakkapellen.nl

Klantbeoordeling


8,7

bekijk alle reviews

Contact


Dooijewaard Dakkapellen - Nokverhogingen

Edisonweg 11
8071 RC Nunspeet
Gelderland

telefoon 0341 - 45 14 41
e-mail info@dooijewaarddakkapellen.nl

Levering door heel Nederland


Wij leveren en plaatsen nokverhogingen, dakkapellen, dakramen en rolluiken door heel Nederland!