Kunststof dakkapel Ridderkerk

Onze recent voltooide dakkapelmontage in Ridderkerk belichaamt vakmanschap en functionaliteit. De dakkapel is uitgevoerd in een stijlvolle Antraciet grijze kleur, die niet alleen esthetisch aantrekkelijk is maar ook duurzaamheid uitstraalt.

De draai-kiep ramen bieden veelzijdigheid en gemak, waardoor de bewoners de ventilatie naar hun wens kunnen regelen. Bovendien zijn ventilatieroosters strategisch geplaatst om een continue luchtstroom te garanderen, wat essentieel is voor een gezond binnenklimaat.

Voor optimale energie-efficiëntie is het dakkapel voorzien van hoogwaardig HR++ glas. Dit glastype minimaliseert warmteverlies en draagt bij aan lagere energiekosten, terwijl het tegelijkertijd zorgt voor een comfortabele leefomgeving.

De isolatiewaarden van het dak zijn indrukwekkend, met een RC-waarde van 6,0. Deze isolatie zorgt ervoor dat warmte in de winter behouden blijft en dat het in de zomer koel blijft, wat resulteert in een energiezuinige en comfortabele ruimte.

Ook zijn de wangen van de dakkapel voorzien van isolatie met een RC-waarde van 4,5, waardoor de gehele structuur goed geïsoleerd is. Dit draagt niet alleen bij aan de energie-efficiëntie, maar ook aan een verhoogd comfortniveau binnen de woning.

Advies nodig?

Vraag het onze adviseur

Advies aan huis Service verzoek

Bel: 0341 – 45 14 41
Ma – Vrij 09:00 – 17:00 uur
Stuur een email naar
info@dooijewaarddakkapellen.nl

Klantbeoordeling


8,7

bekijk alle reviews

Contact


Dooijewaard Dakkapellen - Nokverhogingen

Edisonweg 11
8071 RC Nunspeet
Gelderland

telefoon 0341 - 45 14 41
e-mail info@dooijewaarddakkapellen.nl

Levering door heel Nederland


Wij leveren en plaatsen nokverhogingen, dakkapellen, dakramen en rolluiken door heel Nederland!