Kunststof dakkapel Moordrecht

In het Moordrecht hebben we onlangs een prachtige kunststof dakkapel geïnstalleerd. Deze dakkapel is een perfect voorbeeld van vakmanschap en esthetiek. Met een kleur in antraciet grijs en witte kunststof kozijnen, is dit project een ware blikvanger geworden. Hieronder delen we enkele bijzondere kenmerken van deze dakkapel.

Stijlvolle Kleurcombinatie

De dakkapel is uitgevoerd in een elegante antraciet grijze kleur, gecombineerd met witte kunststof kozijnen. Deze combinatie geeft de dakkapel een moderne uitstraling die naadloos past bij de omgeving.

Kozijn

Om de maximale lichtinval en ventilatiemogelijkheden te bieden, hebben we gekozen voor een mix van vaste ramen en draai-kiep ramen. Hierdoor kunt u de dakkapel aanpassen aan uw behoeften en de weersomstandigheden.

Glas

Voor optimale energie-efficiëntie hebben we HR++ glas geïnstalleerd. Dit glas zorgt voor uitstekende isolatie, wat resulteert in lagere energiekosten en een aangename leefomgeving.

Uitstekende Isolatie

Het dak van de dakkapel heeft een isolatiewaarde van 6,0 RC, terwijl de wangen een isolatiewaarde van 4,5 RC hebben. Deze hoge isolatiewaarden dragen bij aan een comfortabele en energiezuinige leefruimte.

Prefab plaatsing

We hebben dit project met precisie en efficiëntie uitgevoerd. De dakkapel is geprefabriceerd en binnen slechts één dag geplaatst, waardoor de overlast tot een minimum werd beperkt en u snel van uw nieuwe ruimte kon genieten.

Deze kunststof dakkapel in Moordrecht is niet alleen een esthetische toevoeging aan uw woning, maar ook een investering in comfort en energiezuinigheid. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze dakkapelmontagediensten of andere bouwprojecten. Wij staan klaar om uw woondromen te realiseren.

Advies nodig?

Vraag het onze adviseur

Advies aan huis Service verzoek

Bel: 0341 – 45 14 41
Ma – Vrij 09:00 – 17:00 uur
Stuur een email naar
info@dooijewaarddakkapellen.nl

Klantbeoordeling


8,7

bekijk alle reviews

Contact


Dooijewaard Dakkapellen - Nokverhogingen

Edisonweg 11
8071 RC Nunspeet
Gelderland

telefoon 0341 - 45 14 41
e-mail info@dooijewaarddakkapellen.nl

Levering door heel Nederland


Wij leveren en plaatsen nokverhogingen, dakkapellen, dakramen en rolluiken door heel Nederland!