Kunststof dakkapel Lieren

In Lieren hebben we onlangs deze dakkapel gemonteerd die niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook praktische voordelen biedt. Deze dakkapel is uitgevoerd in een moderne antraciet grijze kleur, met duurzame kunststof kozijnen en Keralit rabatdelen, waardoor het perfect past bij de stijl van de woning.

Hoogtepunten van het project:

Variatie in raamtypes: Deze dakkapel is voorzien van een combinatie van vaste ramen en draai-kiep ramen. Dit biedt niet alleen de mogelijkheid tot efficiënte ventilatie, maar zorgt ook voor een overvloed aan natuurlijk licht in de ruimte.

Energie-efficiëntie: Om het binnenklimaat comfortabel te maken, hebben we gekozen voor hoogwaardig HR++ glas. Dit glas heeft uitstekende isolerende eigenschappen, waardoor warmte in de winter wordt behouden en hitte in de zomer wordt buitengesloten. Bovendien hebben we het dak geïsoleerd met een indrukwekkende isolatiewaarde van 6,0 RC, terwijl de wangen een isolatiewaarde van 4,5 RC hebben. Dit resulteert in een energiezuinige dakkapel die de energierekening verlaagt en het comfort verhoogt.

Snelheid en Efficiëntie: Onze ervaren vakmensen hebben deze dakkapel in slechts één dag geplaatst. Dit minimaliseert de overlast voor de bewoners en zorgt ervoor dat ze snel van hun nieuwe ruimte kunnen genieten.

Kortom, dit project in Lieren is een perfect voorbeeld van hoe een dakkapel niet alleen de uitstraling van een woning kan verbeteren, maar ook kan bijdragen aan energie-efficiëntie en comfort voor de bewoners.

Advies nodig?

Vraag het onze adviseur

Advies aan huis Service verzoek

Bel: 0341 – 45 14 41
Ma – Vrij 09:00 – 17:00 uur
Stuur een email naar
info@dooijewaarddakkapellen.nl

Klantbeoordeling


8,7

bekijk alle reviews

Contact


Dooijewaard Dakkapellen - Nokverhogingen

Edisonweg 11
8071 RC Nunspeet
Gelderland

telefoon 0341 - 45 14 41
e-mail info@dooijewaarddakkapellen.nl

Levering door heel Nederland


Wij leveren en plaatsen nokverhogingen, dakkapellen, dakramen en rolluiken door heel Nederland!