Kunststof dakkapel Lelystad

In Lelystad hebben we onlangs een prachtige dakkapel gemonteerd met een eigentijdse uitstraling. Deze dakkapel is uitgevoerd in een stijlvol antraciet grijs met witte accenten en is vervaardigd van duurzaam kunststof materiaal. De zijkanten zijn voorzien van Keralit rabatdelen.

Wat deze dakkapel echt bijzonder maakt, zijn de hoogwaardige specificaties die we hebben toegevoegd om het comfort en de functionaliteit te optimaliseren. De dakkapel is voorzien van vaste ramen en draai-kiep ramen, waardoor u de keuze heeft tussen een verfrissende bries en volledige afsluiting van de buitenwereld. Bovendien hebben we insectenhorren geïntegreerd om ongewenste gasten buiten te houden, terwijl u toch van frisse lucht kunt genieten.

Wat betreft energie-efficiëntie is deze dakkapel uitgerust met hoogwaardig HR++ glas, wat zorgt voor uitstekende isolatie en energiebesparing. Het dak heeft een indrukwekkende isolatiewaarde van 6,0 RC, terwijl de wangen een isolatiewaarde van 4,5 RC hebben. Dit draagt bij aan een aangename en constante temperatuur binnen, ongeacht het seizoen.

Een ander belangrijk voordeel van dit project is de snelle installatie. We hebben deze dakkapel prefab geplaatst in slechts één dag, waardoor de overlast tot een minimum wordt beperkt en u snel van uw nieuwe ruimte kunt genieten.

Advies nodig?

Vraag het onze adviseur

Advies aan huis Service verzoek

Bel: 0341 – 45 14 41
Ma – Vrij 09:00 – 17:00 uur
Stuur een email naar
info@dooijewaarddakkapellen.nl

Klantbeoordeling


8,7

bekijk alle reviews

Contact


Dooijewaard Dakkapellen - Nokverhogingen

Edisonweg 11
8071 RC Nunspeet
Gelderland

telefoon 0341 - 45 14 41
e-mail info@dooijewaarddakkapellen.nl

Levering door heel Nederland


Wij leveren en plaatsen nokverhogingen, dakkapellen, dakramen en rolluiken door heel Nederland!