Kunststof dakkapel Leiden

Ons team heeft onlangs met veel enthousiasme een prachtige kunststof dakkapel geplaatst in het pittoreske Leiden. Deze dakkapel is uitgevoerd in een elegante crèmekleur, waardoor het perfect past bij de omgeving en tegelijkertijd een tijdloze uitstraling biedt.

Een van de hoogtepunten van dit project is de zinken kraal die zorgvuldig is geïntegreerd. Deze kraal voegt niet alleen een vleugje stijl toe, maar biedt ook duurzaamheid en bescherming tegen de elementen, wat essentieel is voor de lange levensduur van de dakkapel.

Daarnaast hebben we gekozen voor hoogrendementsglas (HR++) om te zorgen voor uitstekende isolatie. Dit draagt niet alleen bij aan het comfort van de bewoners door het reguleren van de temperatuur, maar het vermindert ook het energieverbruik, wat zowel goed is voor het milieu als voor de portemonnee.

Ons ervaren team heeft met precisie en vakmanschap gewerkt om ervoor te zorgen dat deze dakkapel perfect aansluit op de bestaande architectuur van het huis en voldoet aan de specifieke eisen van de klant. We zijn er trots op bij te hebben gedragen aan het verfraaien van deze prachtige buurt in Leiden met een hoogwaardige kunststof dakkapel die jarenlang plezier zal bieden aan de bewoners.

Advies nodig?

Vraag het onze adviseur

Advies aan huis Service verzoek

Bel: 0341 – 45 14 41
Ma – Vrij 09:00 – 17:00 uur
Stuur een email naar
info@dooijewaarddakkapellen.nl

Klantbeoordeling


8,7

bekijk alle reviews

Contact


Dooijewaard Dakkapellen - Nokverhogingen

Edisonweg 11
8071 RC Nunspeet
Gelderland

telefoon 0341 - 45 14 41
e-mail info@dooijewaarddakkapellen.nl

Levering door heel Nederland


Wij leveren en plaatsen nokverhogingen, dakkapellen, dakramen en rolluiken door heel Nederland!