Kunststof dakkapel Landsmeer

In Landsmeer hebben we onlangs een indrukwekkende kunststof dakkapel gemonteerd. Deze dakkapel, uitgevoerd in stijlvol antraciet grijs en wit, is een waar staaltje vakmanschap en biedt diverse functionaliteiten die het comfort van uw woning aanzienlijk verhogen. Hieronder vindt u een overzicht van de hoogtepunten van dit project.

Kunststof kozijnen met roosters en horren

Onze kunststof dakkapel is voorzien van hoogwaardige kozijnen met roosters en horren. Deze elementen zorgen niet alleen voor een verfijnde uitstraling, maar bieden ook de mogelijkheid om frisse lucht binnen te laten terwijl insecten buiten worden gehouden.

Vaste ramen en draai-kiep ramen

De dakkapel is uitgerust met zowel vaste ramen als draai-kiep ramen. Dit geeft u de flexibiliteit om te kiezen tussen een optimale lichtinval en frisse lucht, afhankelijk van uw behoeften.

HR++ Glas

Om uw energie-efficiëntie te verbeteren en uw wooncomfort te verhogen, hebben we HR++ glas gebruikt in de dakkapel. Dit hoogwaardige glas zorgt voor uitstekende isolatie en draagt bij aan lagere energiekosten.

Uitstekende isolatie

Met een isolatiewaarde van 6,0 RC voor het dak en 4,5 RC voor de wangen, biedt deze dakkapel uitstekende thermische isolatie. Dit zorgt ervoor dat uw woning warm blijft in de winter en koel in de zomer, wat resulteert in een aanzienlijke energiebesparing.

Plaatsing in slechts 1 dag

Om de overlast voor u tot een minimum te beperken, hebben we deze dakkapel prefab vervaardigd en in slechts één dag geplaatst. Dit betekent dat u snel kunt genieten van de vele voordelen die deze dakkapel te bieden heeft.

Advies nodig?

Vraag het onze adviseur

Advies aan huis Service verzoek

Bel: 0341 – 45 14 41
Ma – Vrij 09:00 – 17:00 uur
Stuur een email naar
info@dooijewaarddakkapellen.nl

Klantbeoordeling


8,7

bekijk alle reviews

Contact


Dooijewaard Dakkapellen - Nokverhogingen

Edisonweg 11
8071 RC Nunspeet
Gelderland

telefoon 0341 - 45 14 41
e-mail info@dooijewaarddakkapellen.nl

Levering door heel Nederland


Wij leveren en plaatsen nokverhogingen, dakkapellen, dakramen en rolluiken door heel Nederland!