Kunststof dakkapel Heerhugowaard

In Heerhugowaard hebben we onlangs een kunststof dakkapel met een stijlvolle antraciet grijze keraliet afwerking gemonteerd. Deze dakkapel is voorzien van hoogwaardige kunststof kozijnen met diverse handige eigenschappen, waaronder vaste ramen en draai-kiep ramen. Om te zorgen voor optimale energie-efficiëntie en comfort, hebben we gekozen voor HR++ glas. Daarnaast zijn de buitenbekleding van de dakkapel en de zijkanten van het dak afgewerkt met duurzame Keralit rabatdelen.

Isolatie

Een van de meest opvallende kenmerken van deze dakkapel is de uitstekende isolatie. Het dak is geïsoleerd met een indrukwekkende isolatiewaarde van 6,0 RC, terwijl de wangen een isolatiewaarde van 4,5 RC hebben. Dit zorgt ervoor dat uw woning niet alleen in de zomer koel blijft en in de winter warm, maar ook dat u kunt genieten van lagere energiekosten.

Montage

Een ander voordeel van deze kunststof dakkapel is de snelle montage. Dankzij het prefab ontwerp en ons ervaren team hebben we de dakkapel in slechts één dag kunnen plaatsen. Dit betekent minimale verstoring van uw dagelijkse leven en directe voordelen voor uw wooncomfort.

Met deze kunststof dakkapel in Heerhugowaard heeft u niet alleen een esthetisch aantrekkelijke toevoeging aan uw woning, maar ook een functionele en energiezuinige oplossing voor extra ruimte en licht

Advies nodig?

Vraag het onze adviseur

Advies aan huis Service verzoek

Bel: 0341 – 45 14 41
Ma – Vrij 09:00 – 17:00 uur
Stuur een email naar
info@dooijewaarddakkapellen.nl

Klantbeoordeling


8,7

bekijk alle reviews

Contact


Dooijewaard Dakkapellen - Nokverhogingen

Edisonweg 11
8071 RC Nunspeet
Gelderland

telefoon 0341 - 45 14 41
e-mail info@dooijewaarddakkapellen.nl

Levering door heel Nederland


Wij leveren en plaatsen nokverhogingen, dakkapellen, dakramen en rolluiken door heel Nederland!