Kunststof dakkapel Gorinchem

Bij dit project waarbij we hebben samengewerkt met een tevreden klant in Gorinchem om hun huis te transformeren met meer ruimte en licht. In dit project hebben we een hoogwaardige kunststof dakkapel geïnstalleerd, die niet alleen esthetische waarde toevoegt aan de woning, maar ook functionele voordelen biedt.

Ons doel bij dit project was om de leefruimte van onze klant te vergroten en tegelijkertijd natuurlijk licht naar binnen te brengen. Door het monteren van een kunststof dakkapel hebben we niet alleen extra ruimte gecreëerd, maar ook de esthetiek van de woning verbeterd.

De keuze voor antraciet grijs als kleur voor de dakkapel en kozijnen geeft een eigentijdse uitstraling aan de woning, terwijl de Keralit rabatdelen zorgen voor een duurzame en onderhoudsarme afwerking.

Het gebruik van hoogwaardig HR++ glas en de extra opties zoals rolluiken, roosters draagt dit bij aan een comfortabeler binnenklimaat en vermindert tegelijkertijd het energieverbruik van de woning.

Met trots kunnen we zeggen dat we niet alleen hebben voldaan aan de behoeften van onze klant, maar ook hebben bijgedragen aan de waardevermeerdering en het comfort van hun huis in Gorinchem.

Bent u ook geïnteresseerd in het transformeren van uw woning met een hoogwaardige kunststof dakkapel? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat. Wij helpen u graag uw dromen te realiseren.

Advies nodig?

Vraag het onze adviseur

Advies aan huis Service verzoek

Bel: 0341 – 45 14 41
Ma – Vrij 09:00 – 17:00 uur
Stuur een email naar
info@dooijewaarddakkapellen.nl

Klantbeoordeling


8,7

bekijk alle reviews

Contact


Dooijewaard Dakkapellen - Nokverhogingen

Edisonweg 11
8071 RC Nunspeet
Gelderland

telefoon 0341 - 45 14 41
e-mail info@dooijewaarddakkapellen.nl

Levering door heel Nederland


Wij leveren en plaatsen nokverhogingen, dakkapellen, dakramen en rolluiken door heel Nederland!