Kunststof dakkapel Enschede

Dit project betreft de installatie van een hoogwaardige kunststof dakkapel in Enschede. De dakkapel wordt vervaardigd in een elegante grijze kleur met witte kozijnen, wat esthetisch aansluit bij de omgeving. Het ontwerp omvat ook rolluiken voor privacy en veiligheid, evenals ventilatieroosters voor een optimale luchtcirculatie binnen de ruimte.

Het gebruik van HR++ glas draagt bij aan een uitstekende thermische isolatie, waardoor warmteverlies wordt geminimaliseerd en de energie-efficiëntie van de woning wordt verhoogd. Bovendien wordt het dak van de dakkapel geïsoleerd met een RC-waarde van 6,0 en de wangen met een RC-waarde van 4,5, waardoor een comfortabel en geïsoleerd leefklimaat wordt gegarandeerd, zelfs tijdens extreme weersomstandigheden.

Dit project wordt uitgevoerd met aandacht voor detail en vakmanschap, waarbij de hoogste kwaliteitsnormen worden gehandhaafd. De installatie van deze kunststof dakkapel zal niet alleen bijdragen aan de esthetiek van de woning, maar ook aan het comfort en de energiezuinigheid ervan.

Advies nodig?

Vraag het onze adviseur

Advies aan huis Service verzoek

Bel: 0341 – 45 14 41
Ma – Vrij 09:00 – 17:00 uur
Stuur een email naar
info@dooijewaarddakkapellen.nl

Klantbeoordeling


8,7

bekijk alle reviews

Contact


Dooijewaard Dakkapellen - Nokverhogingen

Edisonweg 11
8071 RC Nunspeet
Gelderland

telefoon 0341 - 45 14 41
e-mail info@dooijewaarddakkapellen.nl

Levering door heel Nederland


Wij leveren en plaatsen nokverhogingen, dakkapellen, dakramen en rolluiken door heel Nederland!