Kunststof dakkapel en dakramen Amsterdam

In Amsterdam hebben wij onlangs met trots een kunststof dakkapel en dakramen gemonteerd. Deze hoogwaardige toevoeging aan de woning is uitgevoerd in een stijlvolle antraciet grijze kleur, met kunststof kozijnen voor duurzaamheid en esthetische uitstraling.

De dakkapel is voorzien van vaste ramen en draai-kiep ramen, met als extra voordeel hoogrendementsglas (HR++) voor optimale isolatie en energie-efficiëntie. Bovendien zijn horren geïntegreerd, waardoor ongewenste insecten buiten blijven en het binnenklimaat aangenaam blijft.

Wat dit project nog meer bijzonder maakt, is de snelle installatie. Dankzij de prefab constructie hebben we de dakkapel en het dakraam in slechts één dag geplaatst. Dit heeft niet alleen tijd bespaard, maar ook overlast tot een minimum beperkt voor de bewoners.

Daarnaast hebben we gezorgd voor uitstekende isolatieprestaties: het dak is geïsoleerd met een indrukwekkende Rc-waarde van 6,0, terwijl de wangen een Rc-waarde van 4,5 hebben. Hiermee dragen we bij aan een comfortabelere en energiezuinigere leefomgeving voor de bewoners.

Dit project in Amsterdam is een perfect voorbeeld van vakmanschap, duurzaamheid en efficiëntie in de wereld van dakkapel- en dakraammontage.

Advies nodig?

Vraag het onze adviseur

Advies aan huis Service verzoek

Bel: 0341 – 45 14 41
Ma – Vrij 09:00 – 17:00 uur
Stuur een email naar
info@dooijewaarddakkapellen.nl

Klantbeoordeling


8,7

bekijk alle reviews

Contact


Dooijewaard Dakkapellen - Nokverhogingen

Edisonweg 11
8071 RC Nunspeet
Gelderland

telefoon 0341 - 45 14 41
e-mail info@dooijewaarddakkapellen.nl

Levering door heel Nederland


Wij leveren en plaatsen nokverhogingen, dakkapellen, dakramen en rolluiken door heel Nederland!