Kunststof dakkapel Emst

In Emst hebben we onlangs met trots drie kunststof dakkapellen gemonteerd die perfect samenvloeien met de monumentale uitstraling van de omgeving. Deze dakkapellen zijn uitgevoerd in een combinatie van groen en wit en voorzien van hoogwaardige kunststof kozijnen, keralit boeidelen en keralit rabatdelen, evenals een verfijnde zinken kraalafwerking.

De dakkapellen zijn ontworpen met oog voor detail en functionaliteit. Ze zijn voorzien van vaste ramen en draai-kiep ramen, allemaal uitgerust met HR++ glas voor optimale isolatie en energie-efficiëntie. Het dak van de dakkapellen is geïsoleerd met een indrukwekkende RC-waarde van 6,0, terwijl de wangen een isolatiewaarde van 4,5 RC hebben. Dit garandeert een comfortabele en energiezuinige leefomgeving.

Een van de opmerkelijke kenmerken van dit project is de snelheid van de montage. Dankzij onze prefab constructie en ervaren vakmensen hebben we deze dakkapellen in slechts één dag geplaatst, waardoor de overlast voor de bewoners tot een minimum werd beperkt.

Dit project belichaamt onze toewijding aan vakmanschap, esthetiek en efficiëntie en draagt bij aan het behoud van de historische uitstraling van Emst terwijl het moderne comfort en energiezuinigheid biedt.

Advies nodig?

Vraag het onze adviseur

Advies aan huis Service verzoek

Bel: 0341 – 45 14 41
Ma – Vrij 09:00 – 17:00 uur
Stuur een email naar
info@dooijewaarddakkapellen.nl

Klantbeoordeling


8,7

bekijk alle reviews

Contact


Dooijewaard Dakkapellen - Nokverhogingen

Edisonweg 11
8071 RC Nunspeet
Gelderland

telefoon 0341 - 45 14 41
e-mail info@dooijewaarddakkapellen.nl

Levering door heel Nederland


Wij leveren en plaatsen nokverhogingen, dakkapellen, dakramen en rolluiken door heel Nederland!