Kunststof dakkapel Dieren

In het schilderachtige Dieren hebben we onlangs een kunststof dakkapel gemonteerd met een verfijnde dennengroene kleur afwerking. Deze dakkapel is voorzien van doordachte details, waaronder ventilatieroosters voor een optimale luchtcirculatie. De ramen zijn uitgerust met hoogrendementsglas (HR++), wat bijdraagt aan een uitstekende isolatie en energie-efficiëntie.

Om een comfortabele en energiezuinige leefomgeving te waarborgen, hebben we het dak van de dakkapel geïsoleerd met een isolatiewaarde van 6,0 RC. De wangen van de dakkapel zijn eveneens voorzien van isolatie met een waarde van 4,5 RC, waardoor zowel warmtebehoud als geluidsisolatie worden geoptimaliseerd. Deze zorgvuldig uitgevoerde montage zorgt ervoor dat de dakkapel niet alleen een esthetische meerwaarde biedt aan de woning, maar ook bijdraagt aan een duurzame en comfortabele woonomgeving.

Dit project vertegenwoordigt een samensmelting van functionaliteit, duurzaamheid en visuele aantrekkingskracht, waardoor de bewoners van deze woning nu kunnen genieten van een comfortabele en energie-efficiënte leefomgeving.

Advies nodig?

Vraag het onze adviseur

Advies aan huis Service verzoek

Bel: 0341 – 45 14 41
Ma – Vrij 09:00 – 17:00 uur
Stuur een email naar
info@dooijewaarddakkapellen.nl

Klantbeoordeling


8,7

bekijk alle reviews

Contact


Dooijewaard Dakkapellen - Nokverhogingen

Edisonweg 11
8071 RC Nunspeet
Gelderland

telefoon 0341 - 45 14 41
e-mail info@dooijewaarddakkapellen.nl

Levering door heel Nederland


Wij leveren en plaatsen nokverhogingen, dakkapellen, dakramen en rolluiken door heel Nederland!