Kunststof dakkapel Boxtel

In het Boxtel (Noord-Brabant) hebben we onlangs een indrukwekkende kunststof dakkapel gemonteerd. De keuze voor een stijlvolle antraciet grijze kleur en hoogwaardige kunststof kozijnen maakt deze dakkapel niet alleen functioneel, maar ook visueel aantrekkelijk.

De dakkapel is uitgerust met een combinatie van vaste ramen en draai-kiep ramen. Deze veelzijdigheid geeft de bewoners de vrijheid om de lichtinval en ventilatie naar hun wens aan te passen. Daarnaast hebben we gebruikgemaakt van HR++ glas, wat zorgt voor uitstekende thermische en akoestische isolatie.

Om ongewenste insecten buiten te houden, zijn horren geïntegreerd in de dakkapel, waardoor een comfortabele en ongestoorde leefruimte wordt gecreëerd. Wat betreft isolatie hebben we gezorgd voor een dak met een indrukwekkende isolatiewaarde van 6,0 RC en wangen met een isolatiewaarde van 4,5 RC. Dit draagt bij aan een energiezuinige en comfortabele leefomgeving.

Een van de meest opvallende aspecten van dit project is de snelheid waarmee het is uitgevoerd. Deze kunststof dakkapel, volledig prefab gemaakt, werd in slechts één dag geplaatst, waardoor de bewoners snel konden genieten van de voordelen van hun nieuwe ruimte.

Advies nodig?

Vraag het onze adviseur

Advies aan huis Service verzoek

Bel: 0341 – 45 14 41
Ma – Vrij 09:00 – 17:00 uur
Stuur een email naar
info@dooijewaarddakkapellen.nl

Klantbeoordeling


8,7

bekijk alle reviews

Contact


Dooijewaard Dakkapellen - Nokverhogingen

Edisonweg 11
8071 RC Nunspeet
Gelderland

telefoon 0341 - 45 14 41
e-mail info@dooijewaarddakkapellen.nl

Levering door heel Nederland


Wij leveren en plaatsen nokverhogingen, dakkapellen, dakramen en rolluiken door heel Nederland!