Kunststof dakkapel Beuningen

In Beuningen hebben we onlangs een hoogwaardige kunststof dakkapel gemonteerd die de uitstraling van het huis aanzienlijk heeft verbeterd. Met een frisse, witte afwerking en een reeks doordachte kenmerken, is deze dakkapel een waardevolle toevoeging aan het huis geworden.

Materiaal

De dakkapel is vervaardigd uit duurzaam kunststof, wat niet alleen een moderne uitstraling biedt, maar ook garant staat voor langdurige prestaties.

Kozijnen

De kunststof kozijnen zijn strak en wit, waardoor ze naadloos passen bij de esthetiek van de woning.

Ramen

We hebben zowel vaste ramen als draai-kiepramen geïnstalleerd om de bewoners flexibiliteit te bieden in het regelen van de lichtinval en ventilatie.

Glas

Voor optimale isolatie en energie-efficiëntie is er gekozen voor HR++ glas, dat de warmte binnenhoudt en het geluid buiten houdt.

Rolluiken

De dakkapel is uitgerust met rolluiken voor extra privacy, veiligheid en de mogelijkheid om de kamer volledig te verduisteren indien gewenst.

Roosters en Horren

Voor goede ventilatie zonder insecten hebben we roosters en horren geïnstalleerd.

Zijwangen

De zijwangen zijn gemaakt van Keralit rabatdelen, die niet alleen duurzaam zijn, maar ook een mooie afwerking bieden.

Isolatie

Het dak van de dakkapel heeft een indrukwekkende isolatiewaarde van 6,0 RC, terwijl de wangen een isolatiewaarde van 4,5 RC hebben. Dit draagt bij aan een comfortabel binnenklimaat en energiebesparing.

Prefab Montage

Het meest opvallende aspect van dit project is de efficiënte prefab montage, die in slechts één dag werd voltooid. Dit minimaliseerde de overlast voor de bewoners en maakte een snelle transformatie van hun woning mogelijk.

Kortom, deze kunststof dakkapel in Beuningen is niet alleen een esthetische upgrade, maar ook een slimme investering in comfort, energie-efficiëntie en gebruiksgemak voor de bewoners.

Advies nodig?

Vraag het onze adviseur

Advies aan huis Service verzoek

Bel: 0341 – 45 14 41
Ma – Vrij 09:00 – 17:00 uur
Stuur een email naar
info@dooijewaarddakkapellen.nl

Klantbeoordeling


8,7

bekijk alle reviews

Contact


Dooijewaard Dakkapellen - Nokverhogingen

Edisonweg 11
8071 RC Nunspeet
Gelderland

telefoon 0341 - 45 14 41
e-mail info@dooijewaarddakkapellen.nl

Levering door heel Nederland


Wij leveren en plaatsen nokverhogingen, dakkapellen, dakramen en rolluiken door heel Nederland!