Kunststof dakkapel Arnhem

In Arnhem hebben we onlangs een prachtige dakkapel gemonteerd die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is. Deze dakkapel is uitgevoerd in een eigentijdse antraciet grijze kleur met witte accenten. De gebruikte materialen zijn van hoogwaardige kwaliteit, waaronder kunststof kozijnen en keralit rabatdelen.

Kenmerken van de dakkapel:

Kozijnen: De dakkapel is voorzien van kunststof kozijnen, wat garant staat voor duurzaamheid en minimale onderhoudskosten op de lange termijn.

Ramen: Deze dakkapel beschikt over zowel vaste ramen als draai-kiep ramen. Dit biedt de bewoners de mogelijkheid om de ruimte optimaal te ventileren en van natuurlijk licht te genieten.

Horren: Om ongewenste insecten buiten te houden, zijn er horren geïnstalleerd die zorgen voor een comfortabel en insectenvrij binnenklimaat.

Isolatie: De dakkapel is voorzien van hoogwaardige isolatie, met een RC-waarde van 6,0 voor het dak en 4,5 voor de wangen. Dit draagt bij aan een uitstekende energiezuinigheid en comfort in de ruimte.

Glas: De ramen zijn voorzien van HR++ glas, wat zorgt voor een optimale thermische isolatie en geluidsdemping.

Snelheid: Het meest opvallende kenmerk van dit project is de efficiënte montage. Ondanks de hoogwaardige afwerking en isolatie, is deze dakkapel in slechts één dag geplaatst, waardoor de overlast voor de bewoners tot een minimum beperkt blijft.

Kortom, deze dakkapel in Arnhem combineert stijlvol design met praktische functionaliteit en hoogwaardige isolatie, en is in een recordtijd geplaatst om de bewoners snel van de voordelen te laten genieten.

Advies nodig?

Vraag het onze adviseur

Advies aan huis Service verzoek

Bel: 0341 – 45 14 41
Ma – Vrij 09:00 – 17:00 uur
Stuur een email naar
info@dooijewaarddakkapellen.nl

Klantbeoordeling


8,7

bekijk alle reviews

Contact


Dooijewaard Dakkapellen - Nokverhogingen

Edisonweg 11
8071 RC Nunspeet
Gelderland

telefoon 0341 - 45 14 41
e-mail info@dooijewaarddakkapellen.nl

Levering door heel Nederland


Wij leveren en plaatsen nokverhogingen, dakkapellen, dakramen en rolluiken door heel Nederland!