Kunststof dakkapel Apeldoorn

In Apeldoorn hebben we onlangs deze dakkapel gemonteerd die zowel functioneel als esthetisch verbluffend is. Deze dakkapel, uitgevoerd in een elegante antracietgrijze kleur met kunststof kozijnen voorzien van een stijlvol kaderprofiel, heeft een aantal opvallende kenmerken waar we graag de nadruk op leggen. Hieronder vindt u de hoogtepunten van dit project.

Om de bewoners van deze woning te voorzien van voldoende daglicht en ventilatiemogelijkheden, hebben we zowel vaste ramen als draai-kiepramen in de dakkapel geïntegreerd. Dit biedt de flexibiliteit om de ruimte optimaal te benutten en te genieten van frisse lucht wanneer dat gewenst is.

Het gebruik van hoogrendements glas (HR++) in de ramen van de dakkapel draagt bij aan uitstekende isolatie en energie-efficiëntie. Dit zorgt voor een aangename leefomgeving en helpt energiekosten te besparen door warmteverlies te minimaliseren.

Een goede isolatie is cruciaal voor een comfortabele woonomgeving. We hebben ervoor gezorgd dat zowel het dak als de wangen van de dakkapel zijn geïsoleerd met een indrukwekkende thermische weerstand (RC-waarde) van 6,0 voor het dak en 4,5 voor de wangen. Dit betekent dat warmte in de winter wordt vastgehouden en dat de ruimte koel blijft in de zomer, waardoor het binnenklimaat het hele jaar door aangenaam is.

Een van de meest opmerkelijke aspecten van dit project is dat de volledige montage in slechts één dag is voltooid. Dit toont niet alleen ons vakmanschap en ervaring, maar minimaliseert ook de overlast voor de bewoners. We begrijpen hoe belangrijk het is om snel weer van uw ruimte te kunnen genieten, en we zijn trots op onze efficiëntie en precisie.

Kortom, deze dakkapel in Apeldoorn combineert functionaliteit, esthetiek, isolatie en snelheid om de bewoners van deze woning een prachtige en comfortabele ruimte te bieden. Als u geïnteresseerd bent in een vergelijkbaar project of meer informatie wilt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Advies nodig?

Vraag het onze adviseur

Advies aan huis Service verzoek

Bel: 0341 – 45 14 41
Ma – Vrij 09:00 – 17:00 uur
Stuur een email naar
info@dooijewaarddakkapellen.nl

Klantbeoordeling


8,7

bekijk alle reviews

Contact


Dooijewaard Dakkapellen - Nokverhogingen

Edisonweg 11
8071 RC Nunspeet
Gelderland

telefoon 0341 - 45 14 41
e-mail info@dooijewaarddakkapellen.nl

Levering door heel Nederland


Wij leveren en plaatsen nokverhogingen, dakkapellen, dakramen en rolluiken door heel Nederland!