Kunststof dakkapel Amsterdam

In Amsterdam hebben we onlangs met succes een kunststof dakkapel gemonteerd, die niet alleen een esthetische meerwaarde biedt, maar ook de functionaliteit van de woning verbetert. Deze dakkapel, uitgevoerd in een stijlvolle antraciet grijze kleur met hoogwaardige kunststof kozijnen, is een prachtige toevoeging aan de woning. Hieronder volgen enkele belangrijke details van dit project:

Kozijnen en Raamwerk

De kunststof dakkapel is voorzien van zowel vaste ramen als draai-kiep ramen. Dit biedt bewoners de flexibiliteit om de ventilatie en de lichtinval naar wens aan te passen. De keuze voor kunststof kozijnen garandeert duurzaamheid en onderhoudsgemak.

Isolatie

Duurzaamheid en energie-efficiëntie stonden centraal in dit project. Daarom hebben we gekozen voor hoogwaardige isolatie. Het dak van de dakkapel heeft een indrukwekkende isolatiewaarde van 6,0 RC (Rc-waarde), wat zorgt voor uitstekende warmte- en geluidsisolatie. Bovendien hebben de wangen van de dakkapel een isolatiewaarde van 4,5 RC, wat bijdraagt aan een comfortabele leefomgeving.

Glas

De ramen van de dakkapel zijn voorzien van HR++ glas. Dit hoog rendementsglas zorgt niet alleen voor een uitstekende isolatie, maar laat ook overvloedig natuurlijk licht binnen, wat de ruimte aanzienlijk verbetert.

Horren

Om ongewenste insecten buiten te houden, hebben we horren geïntegreerd in de dakkapel. Dit zorgt voor een aangename en insectenvrije omgeving binnen.

Snelle montage

Een van de opmerkelijke aspecten van dit project is de prefab installatie, die in slechts één dag is voltooid. Deze efficiënte werkwijze minimaliseerde overlast voor de bewoners en zorgde ervoor dat ze snel van hun vernieuwde ruimte konden genieten.

Dit project belichaamt onze toewijding aan hoogwaardige, functionele en esthetisch aantrekkelijke oplossingen voor woningverbetering in de bruisende stad Amsterdam. We zijn er trots op te hebben bijgedragen aan de leefbaarheid en het comfort van deze woning met onze kunststof dakkapel.

Advies nodig?

Vraag het onze adviseur

Advies aan huis Service verzoek

Bel: 0341 – 45 14 41
Ma – Vrij 09:00 – 17:00 uur
Stuur een email naar
info@dooijewaarddakkapellen.nl

Klantbeoordeling


8,7

bekijk alle reviews

Contact


Dooijewaard Dakkapellen - Nokverhogingen

Edisonweg 11
8071 RC Nunspeet
Gelderland

telefoon 0341 - 45 14 41
e-mail info@dooijewaarddakkapellen.nl

Levering door heel Nederland


Wij leveren en plaatsen nokverhogingen, dakkapellen, dakramen en rolluiken door heel Nederland!