Enkele nokverhoging Warnsveld

In Warnsveld hebben wij met precisie en vakmanschap een enkele nokverhoging gemonteerd. De gebruikte materialen en kleurstelling zijn zorgvuldig gekozen om een duurzaam en esthetisch resultaat te bereiken. De nokverhoging is vervaardigd van hoogwaardig Keralit materiaal, met een elegante grijze kleur die harmonieert met de witte kozijnen.

Daarnaast zijn er rolluiken geïntegreerd, waardoor de bewoners volledige controle hebben over de lichtinval en privacy. De ramen zijn voorzien van HR++ glas, wat niet alleen bijdraagt aan een energiezuinige leefomgeving, maar ook zorgt voor uitstekende isolatie en geluidswering.

Het dak van de nokverhoging is geïsoleerd met een RC-waarde van 6,0, waardoor warmteverlies geminimaliseerd wordt. De wangen zijn eveneens geïsoleerd met een RC-waarde van 4,5, wat resulteert in een comfortabel binnenklimaat. Deze isolatiewaarden dragen niet alleen bij aan een energiezuinige woning, maar verhogen ook het wooncomfort aanzienlijk.

Dit project belichaamt onze toewijding aan kwaliteit, functionaliteit en esthetiek, waardoor de woning in Warnsveld niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook voldoet aan moderne normen van energie-efficiëntie en comfort.

Advies nodig?

Vraag het onze adviseur

Advies aan huis Service verzoek

Bel: 0341 – 45 14 41
Ma – Vrij 09:00 – 17:00 uur
Stuur een email naar
info@dooijewaarddakkapellen.nl

Klantbeoordeling


8,7

bekijk alle reviews

Contact


Dooijewaard Dakkapellen - Nokverhogingen

Edisonweg 11
8071 RC Nunspeet
Gelderland

telefoon 0341 - 45 14 41
e-mail info@dooijewaarddakkapellen.nl

Levering door heel Nederland


Wij leveren en plaatsen nokverhogingen, dakkapellen, dakramen en rolluiken door heel Nederland!