Enkele nokverhoging Ridderkerk

We hebben deze nokverhoging geplaatst om de bruikbare ruimte in de zolder te vergroten. Dit resulteert niet alleen in extra leefruimte maar ook in een verbeterde luchtcirculatie en een gevoel van ruimtelijkheid.

Kunststof kozijnen: Om duurzaamheid en onderhoudsgemak te garanderen, hebben we hoogwaardige kunststof kozijnen geïnstalleerd. Deze kozijnen bieden uitstekende isolatie-eigenschappen en dragen bij aan een verhoogd comfortniveau in de woning.

Keralit bekleding: De gevels zijn voorzien van Keralit bekleding, een hoogwaardig en onderhoudsarm materiaal dat de uitstraling van de woning verfraait en beschermt tegen weersinvloeden.

HR++ glas: Om de energie-efficiëntie te verbeteren en geluidshinder te verminderen, hebben we HR++ glas geïnstalleerd. Dit hoogrendementsglas minimaliseert warmteverlies en draagt bij aan lagere energiekosten voor de bewoners.

Dankzij de uitgevoerde werkzaamheden geniet onze klant nu van een ruimere, lichtere en energiezuinigere woning. De nokverhoging heeft de zolder getransformeerd tot een functionele leefruimte, terwijl de geïnstalleerde kozijnen, bekleding en glas bijdragen aan een verbeterde esthetiek en comfort

Advies nodig?

Vraag het onze adviseur

Advies aan huis Service verzoek

Bel: 0341 – 45 14 41
Ma – Vrij 09:00 – 17:00 uur
Stuur een email naar
info@dooijewaarddakkapellen.nl

Klantbeoordeling


8,7

bekijk alle reviews

Contact


Dooijewaard Dakkapellen - Nokverhogingen

Edisonweg 11
8071 RC Nunspeet
Gelderland

telefoon 0341 - 45 14 41
e-mail info@dooijewaarddakkapellen.nl

Levering door heel Nederland


Wij leveren en plaatsen nokverhogingen, dakkapellen, dakramen en rolluiken door heel Nederland!