16 Dakkapellen zink Haarlem

Voor een projectontwikkelaar hebben wij met trots 16 dakkapellen in Haarlem gerealiseerd. Deze dakkapellen zijn vervaardigd uit hoogwaardig Meranti hardhout en afgewerkt met zink, wat zorgt voor een perfecte combinatie van esthetiek en functionaliteit.

Meranti Hardhout: Meranti staat bekend om zijn robuuste en duurzame eigenschappen. Het is bestand tegen diverse weersomstandigheden, wat het tot een uitstekende keuze maakt voor buitentoepassingen zoals dakkapellen. Het rijke, warme uiterlijk van Meranti hardhout geeft een luxe uitstraling aan elk pand, terwijl het weinig onderhoud vereist.

Zink: felsbanen van zink zijn een populaire keuze vanwege hun lange levensduur en onderhoudsarme karakter. Zink biedt een moderne, strakke afwerking en past perfect bij zowel klassieke als hedendaagse architectuur. Bovendien is zink een duurzaam materiaal dat 100% recyclebaar is, wat bijdraagt aan een milieuvriendelijk bouwproject.

Haarlem, met zijn historische charme en moderne voorzieningen, is de ideale locatie voor dit bouwproject. De stad combineert een rijke historie met hedendaagse voorzieningen, wat het aantrekkelijk maakt voor zowel gezinnen als professionals. Onze 16 dakkapellen dragen bij aan de esthetische en functionele verbetering van de woningen in deze prachtige stad.

Advies nodig?

Vraag het onze adviseur

Advies aan huis Service verzoek

Bel: 0341 – 45 14 41
Ma – Vrij 09:00 – 17:00 uur
Stuur een email naar
info@dooijewaarddakkapellen.nl

Klantbeoordeling


8,7

bekijk alle reviews

Contact


Dooijewaard Dakkapellen - Nokverhogingen

Edisonweg 11
8071 RC Nunspeet
Gelderland

telefoon 0341 - 45 14 41
e-mail info@dooijewaarddakkapellen.nl

Levering door heel Nederland


Wij leveren en plaatsen nokverhogingen, dakkapellen, dakramen en rolluiken door heel Nederland!