Dakkapel informatie

De specialist van Nederland!

Met een dakkapel maakt u van uw zolder een ruime slaap-, hobby- of kantoorkamer. Hierdoor verandert een ruimte met een schuine daklijn in een heerlijk ruime kamer met veel licht. Wanneer u ventilatieroosters in uw dakkapel plaatst, is de betreffende ruimte tevens voorzien van een permanente aanvoer van frisse lucht. Een dakkapel laten plaatsen is een grote stap, waarbij u over verschillende aspecten van te voren goed moet nadenken: isolatiewaarden van de dakkapel, vergunningsnormen, hr++ beglazing etcetera. Daarnaast moet uw dakkapel aan de strengste kwaliteitseisen voldoen. Onze dakkapellen worden op traditionele manier met de hand opgebouwd en afgestemd op uw specifieke wensen. Onze dakkapellen zijn te verkrijgen in praktisch iedere gewenste vorm en afmeting. U heeft de keuze uit tal van soorten, uitvoeringen, kleurencombinaties en types boeidelen. Ook leveren wij houten dakkapellen met een Meranti houten kozijn. Met onze dakkapellen creƫert u de dakkapel die precies past bij uw sfeer en stijl.

 

Dakkapellen op maat gemaakt

Als u ons vertelt wat uw wensen zijn dan kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden als het gaat om een dakkapel of meerdere dakkapellen. Kiest u liever voor dakramen? Ook hier kunnen wij u in adviseren. Wij kunnen een dakkapel plaatsen in bijna iedere dakhelling. De afmeting en indeling van uw dakkapel maken wij op maat.

 

Onze totaaldiensten

Naast het plaatsen van een dakkapel of dakraam verzorgen wij ook de complete aftimmering van uw zolder. Wij leveren al jaren vakmanschap op het gebied van het aftimmeren en afwerken van wanden, plafonds, vloeren en kasten. Verderop in de brochure vindt u meer informatie.

 

Levering door heel Nederland

Dooijewaard Dakkapellen plaats een dakkapel of dakraam in bijna geheel Nederland.

 

Afwerking dakopbouw

U kunt uw dakopbouw bij ons ook van binnen volledig laten aftimmeren. Wij werken uw dakopbouw mooi af, door middel van vuren houten regels en gipskartonplaten.

Accessoires dakopbouw

Wij hebben een uitgebreide collectie accessoires voor uw dakopbouw. Zo kunt u bijvoorbeeld uw dakopbouw uitbreiden met een rolluik, zonnescherm, hor, ventilatierooster of een Velux dakvenster.

Klantbeoordeling


8,7

/ bekijk alle reviews

Contact


Dooijewaard Dakkapellen

Edisonweg 11
8071 RC Nunspeet
Gelderland

telefoon 0341 - 45 14 41
e-mail info@dooijewaarddakkapellen.nl

Levering door heel Nederland


Wij leveren en plaatsen nokverhogingen, dakkapellen, dakramen en rolluiken door heel Nederland!